Vapaaehtoisten viikonloppu 2023

Oletko tekemässä SÄYn sosiaalisen median sisältöä tai haluaisit päästä mukaan sometiimiin? Oletko kiinnostunut opettelemaan ja tekemään SÄYn jäsenlehden taittoa? Kiinnostaisiko sinua olla mukana päivittämässä SÄYn kotisivuja?

Jos vastasit yhtee tai useampaan kysymykseen kyllä, olet erittäin tervetullut mukaan SÄYn vapaaehtoisviikonloppuun!

Missä ja milloin?

SÄY järjestää yhdistyksen vapaaehtoisviikonlopun perjantaista sunnuntaihin 1.–3.12.2023 Varalan urheiluopistolla, Tampereella (Varalankatu 36, 33240 Tampere). 

Kenelle?

Tapahtumaan ovat tervetulleita SÄYn vapaaehtoiset, jotka toimivat tai haluavat aktiivisesti toimia sosiaalisen median julkaisujen, jäsenlehden taiton, kotisivujen päivittämisen tai jonkin muun etukäteen mietityn aihepiirin parissa. Eli jos keksit jonkin SÄYn toimintaan liittyvän aihepiirin, jota viikonlopun aikana voit edistää toisten kiinnostuneiden kanssa, kerrothan sen meille ja mietitään mahtuuko se tähän viikonloppuun mukaan.

Tarkoituksena on järjestää vapaaehtoisille ja vapaaehtoisiksi haluaville avoimempi suunnitteluviikonloppu ensi vuoden alkupuolella, joten ei huolta, jos et löydä tämän vapaaehtoisviikonlopun teemoista sinua kiinnostavia vapaaehtoistöitä.

Mitä tapaamisessa tehdään?

Tarkoituksena on tehdä asioita yhdessä, joten viikonloppuun osallistuminen vaatii sitoutumista kyseiseen toimintaan. Osallistujat jaetaan ryhmiin aihepiirien mukaan ja työpajoissa työskennellään oman aihepiirin äärellä. Lisäksi mahdollisuuksien mukaan ideoidaan yhdessä muitakin ajankohtaisia asioita. Koko viikonloppu ei ole vain vapaaehtoistyötä, vaan tarkoituksena on myös viettää aikaa toisten vapaaehtoisten kanssa.

Mukaan voi tulla koko viikonlopuksi tai vain osaksi aikaa. Lisäksi jos haluaisit osallistua etänä jonkin aihepiirin työpajaan, yritämme saada sen onnistumaan.

Alustava ohjelma

Perjantai
15:00 - 17:00 Saapuminen ja majoittuminen, kokoustila myös käytössä
17:00 - 18:00 Illallinen
18:00 - 20:00 Yhteinen aloitus
20:00 - 21:00 Iltapala

Lauantai
07:30 - 09:00 Aamiainen majoittujille
09:00 - 12:00 Työpajat
12:00 - 13:00 Lounas
13:00 - 14:30 Työpajat
14:30 - 15:00 Kahvitauko
15:00 - 18:00 Työpajat
18:00 - 22:00 Rantasauna, jonka yhteydessä illallinen

Sunnuntai
07:30 - 09:00 Aamiainen majoittujille
09:00 - 12:00 Työpajat, viikonlopun yhteinen lopetus
12:00 - 13:00 Lounas
13:00 - 15:00 Hallituksen kokous hallituksen jäsenille


Mitä tapaaminen maksaa?

Osallistuminen majoituksineen (majoittujinen jaetussa kahden hengen huoneessa) ja ruokakuluineen on ilmaista. Vastineeksi odotamme sinulta sitoutumista yhdistyksen vapaaehtoistyöhön viikonlopun aikana ja tulevaisuudessa tarpeen mukaan. Meillä on tarjolla monenlaisia tehtäviä, joten varmasti löydät omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi sopivia vapaaehtoistöitä.

Matkakulut korvataan yhdistyksen jäsenille. Matkantekoon suositaan ensisijaisesti julkisia kulkuvälineitä ja matkakorvaukset maksetaan julkisten kulkuvälineiden käytön mukaisesti; auton käyttöä varten tulee esittää pätevä syy viimeistään matkakulukorvaushakemuksen yhteydessä tai tarjota kimppakyytiä muille osallistujille.

Jos haluat majoittua yhden hengen huoneessa, voit maksaa erotuksen yhdistykselle. Yhden hengen huone maksaa 30 € / yö.

Miten mukaan pääsee?

Tapaamiseen voit ilmoittautua täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään, mihin työpajoihin haluaisit viikonlopun aikana osallistua. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikkona 15.11. Huomaathan, että paikkoja on rajatusti. Jos paikat täyttyvät, valitsemme hallituksen kanssa osallistujat. Laitamme viestiä osallistujille viimeistään 19.11.2023.

Jos sinulla on kysyttävää tapaamisesta, olethan meihin yhteydessä esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta tai laittamalla sähköpostia (laura.raerinne(at)ankytys.fi).

Ilmoittautumislomake

Oletko SÄYn jäsen?
Mistä vapaaehtoistehtävistä olet kiinnostunut?
Miten osallistut tapaamiseen?
Erityisruokavaliosi?

Vapaaehtoisviikonloppua varten luodaan erillinen Whatsapp-ryhmä. Ryhmässä voidaan sopia esimerkiksi saapumisista, kimppakyydeistä ja muista ajankohtaisista asioista. 

Saako sinut lisätä tähän ryhmään?