Lämpimästi tervetuloa yhdistyksemme jäseneksi!

Tapahtumiimme osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä, mutta jokainen rekisteröity jäsenyys auttaa meitä ylläpitämään ja laajentamaan toimintaamme. Samalla jäsenyyteen kuuluu myös useita hyödyllisiä ja hyviä etuuksia.

Yhdistyksen jäsenenä…

• kasvatat yhdistystä yhteiskunnallisena vaikuttajana ja tuet änkyttäjien hyväksi tehtävää työtä
  • voit osallistua yhdistyksen kehittämiseen
  • voit osallistua vertaistapaamisiin edulliseen jäsenhintaan ja saat tapahtumista matkakulukorvausta
  • saat mahdollisuuden osallistua änkytyksestä tehtäviin tutkimuksiin ja haastatteluihin
  • saat jäsenlehden suoraan postilaatikkoosi

Jäsenmaksu määräytyy jäsentyypin perusteella:

• Aikuinen: 20 e / vuosi
  • Alle 25-vuotias / opiskelija / työtön / eläkeläinen: 11 e / vuosi
  • Perhe: 25 e / vuosi
    • Kaikki samassa taloudessa asuvat henkilöt saavat vertaistapaamiset edulliseen jäsenhintaan

Jäseneksi pääset täyttämällä alla olevan lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille (IBAN: FI87 8000 1800 3615 87). Maksun viestikenttään tulee kirjoittaa oma nimi ja jäsentyyppi.

Yhdistyksen tietosuojaselosteen löydät täältä.