Improvisaatioviikonloppu

Päiväys ja aika
25.3.2023-26.3.2023
11.30-17.15

Tapahtumapaikka
Puhdistamo (Suvilahti)


Tule mukaan SÄYn kahden päivän mittaiseen tapaamiseen ja heittäydy improvisaation maailmaan turvallisessa porukassa! Tapahtuma järjestetään Helsingin Suvilahdessa, Kalasataman metroaseman vieressä. Voit tulla mukaan joko molempina päivinä tai vain toisena mielenkiintosi mukaan. 

Lauantai 25.3. Improvisaatio

Työpajassa tutustutaan improvisaatioteatterin perusteisiin ja tehdään erilaisia vasta-alkajille sopivia harjoituksia. Vetäjänä toimii tamperelainen näyttelijä ja kokenut improvisaatio-kouluttaja Harri Kailanto (https://harrikailanto.fi/).

Sunnuntai 26.3. Tanssin ilo

Löydä oma luonnollinen ja tapasi liikkua ja tanssia. Tunnilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia. Monipuolista liikettä, luovuutta ja ilmaisua. Tutustutaan kehomme eri liikemahdollisuuksiin, liikkeen virtaavuuteen ja luonnollisiin reitteihin. Tunti koostuu alkulämmittelystä keho- ja liikeilmaisuharjoituksista sekä tanssillisesta loppusarjasta.

Ohjelmaan osallistuminen ei maksa mitään, mutta ruokailut ja mahdolliset majoituskustannukset ovat omakustanteisia. Majoitus tulee järjestää itse. 

Jos sinulla on kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: mikke.kaanila@ankytys.fi.

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta viimeistään perjantaina 17.3.2023. Osallistujamäärä on rajattu, ja osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 


Osallistuminen ohjelmaan